no

Ingen forpliktelser

Hvorfor InterStudio?

For å unngå eventuelle misforståelser, gir vi deg en hel uke til å bli kjent med prosjektet, se mulighetene i vårt panel og for å gjøre en bevisst beslutning. Hvis du ikke liker det, er det nok å svare ”nei takk”.

1/7

Enkelt og elegant

Hvorfor InterStudio?

StartPack er en web-løsning dedikert små og mellomstore firma, uten at det sprenger deres budsjett.

2/7

Høy kvalitet, lav pris

Hvorfor InterStudio?

Et naivt slagord? Gå inn på Google og sammenlikne prisene. 1390 kr pr år - dette beløpet er flere ganger lavere enn laveste markedspriser, ikke bare i Norge.

3/7

Leveringstid

Hvorfor InterStudio?

To uker er nok for å forberede et fullt profesjonelt prosjekt. Ved å ansette de beste IT spesialistene, vet vi hvordan vi skal gjøre deg fornøyd.

4/7

Hvordan tiltrekke seg kunder

Hvorfor InterStudio?

StartPack er mye mer enn et profesjonelt nettsted. Vi vil vise deg mange teknikker, som kan hjelpe din bedrift å tiltrekke seg kunder på en effektiv måte.

5/7

Full service

Hvorfor InterStudio?

Ikke bekymre deg om noe. Prisen på 1390 kr pr år inkluderer allerede Norsk domene, Webhotell, teknisk oppdatering, kontrollpanel og teknisk support.

6/7

Registrering

Steg for Steg

Husk at registrering alene ikke gjør at du forplikter deg til noe. Etter å ha mottatt prosjektet, vil du få en hel uke på å bestemme deg.

1/6

Produksjon

Steg for Steg

Etter å ha registrert deg, vil du bli kontaktet av en av våre designere for at vi skal få nødvendig informasjon. I løpet av 2 uker vil du motta et ferdig prosjekt.

2/6

Bestemme

Steg for Steg

Du vil få en hel uke på å bestemme deg på om du ønsker å benytte vårt prosjekt eller ikke. Hvis du ikke er fornøyd med resultatet, er det nok å svare ”nei takk”. På denne måten avslutter vi, uten kostnader eller forpliktelser.

3/6

Betaling

Steg for Steg

Når prosjektet er ferdig og du er helt fornøyd, er der tid for å betale - den rimeligste prisen på markedet: 1390 kr pr år, og ingen installasjonskostnader.

4/6

Aktivering av domenet

Steg for Steg

Hvis du er fornøyd med prosjektet, kjøper vi og aktiverer domenet. Fra dette øyeblikket vil vi vedlikeholde nettsiden din og passe på at den alltid er frisk, oppdatert og vakker.

5/6

Enkel og virkningsfull layout

Oppdateringer

En enkel og brukervennlig kontrollpanel, designet for nybegynnere. Her er noen av funksjonene...

1/6

Video referanser

Oppdateringer

Ingen kan overtale en potensiell kunde bedre enn en annen fornøyd kunde, spesielt når de forklarer ansikt til ansikt hva de er mest fornøyd med. Du kan legge til en video direkte fra din smarttelefon.

2/6

Endringer

Oppdateringer

Akkurat som ”enkle byggeklosser”, kan du enkelt gjenoppbygge nettsteder som allerede eksisterer. Ved ”dra og slipp”-metoden kan du legge til, slette eller endre rekkefølgen på seksjonene.

3/6

Mobilt system

Oppdateringer

Alle endringer kan gjøres mens du er ”rundt omkring”, direkte på telefonen. Systemet har et grensesnitt og design som er spesielt tilpasset mobile enheter.

4/6

Oppdatering av bildegalleriet

Oppdateringer

Ved å bruke vårt system, behøver du ikke bekymre deg om bilderedigering. Vårt panel vil gjøre alt arbeidet for deg. Systemet vil beskjære bildene i passende størrelse, justere oppløsning, komprimere og endre formatet. Deretter vil det plassere bildet i valgt bildegalleri på nettstedet ditt.

5/6

Facebook

Markedsføring

På et passende synlig sted på nettsiden deres, vil vi plassere en knapp for å ”dele”. Når fornøyde kunder bruker denne muligheten, vil potensielt flere hundre mennesker få vite om din bedrift, og - enda viktigere - bli anbefalt av en av deres kunder.

1/6

Google Adwords

Markedsføring

Tenk deg at det hver dag er personer i ditt nabolag som søker på internett etter akkurat samme tjenester som du kan tilby. Takket være Google AdWords kan de umiddelbart finne ditt nettsted.

2/6

SEO

Markedsføring

En av de mest effektive metodene for å tiltrekke seg kunder. I motsetning til Google AdWords, er ditt nettsted permanent på toppen av søkeresultatene.

3/6

Konsultasjoner

Markedsføring

Det er mange teknikker for å tiltrekke seg kunder, og hvilken som skal benyttes er et spørsmål om individuelle preferanser. Derfor anbefaler vi en metode til våre kunder, som en del av den totale pakken.

4/6

Fundament

Markedsføring

Ta det på alvor. Hvis kunden din ikke er fornøyd med det du tilbyr, kommer ikke selv den beste markedsføringen til å hjelpe deg.

5/6

X
Vil du vite mer?
Gi oss ditt telefon nummer. Vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.